НОВИНИ

Борислав Михайлов със специален жест към лекаря, оперирал Тодор Неделев в Грузия

Шота Ингороква Тодор Неделев
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
14:21, 29.07.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи жест към лекаря, оперирал Тодор Неделев в Грузия. Босът на родния футбол подари на проф. Шота Ингороква детайл реплика от Рогозенското съкровище и екип на националния отбор на България по футбол на специална среща в офиса на БФС в квартал Бояна.

Професорът, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след тежкия инцидент на българския национален отбор в Тбилиси, гостува в София по лична покана на Борислав Михайлов.

На приема присъства и самият Тодор Неделев, чието възстановяване върви повече от успешно. По думите на проф. Ингороква халфът на Ботев Пловдив може скоро да получи зелена светлина да стартира лек тренировъчен режим.

“Още веднъж искрено Ви благодаря за навременната намеса и за всички грижи, които положихте за Тодор! Аз, Българският футболен съюз и цялото ни футболно семейство ще Ви бъде вечно признателно“, заяви Борислав Михайлов.

"В знак на благодарност към проф. Ингороква му подарих детайл от Рогозенското съкровище и екип на националния отбор, защото в негово лице нашият тим и България като цяло срещнаха не само изключителен професионалист, но и нов, верен приятел", сподели още Михайлов.

Автобусът с националния тим на България катастрофира по пътя си към хотела в Грузия, малко след пристигането си в Тбилиси в средата на месец юни.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА се раздели с Федерико Варела
ЦСКА се раздели с Федерико Варела
Втори медал за България на олимпийския фестивал в Словакия
Втори медал за България на олимпийския фестивал в Словакия