НОВИНИ

Дамбраускас: Гордея се с Кирил Десподов, той е смел играч

дамбраускас готови сме шампионската лига
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
23:22, 17.07.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас обяви, че най-важното след мача за Суперкупата на България, е подобряването на някои аспекти от играта на неговия тим. „Орлите“ спечелиха трофея след успех с 4:0 над ЦСКА.

„Много добре се чувстваме, защото победихме добър отбор, с добър треньор. За нас водеща е шампионската титла, но подобен трофей носи радост на феновете“, сподели треньорът на българския шампион.

„Доволен съм от подобренията, които направихме в играта си. Срещу следващия противник ние сме фаворитите, но предполагам, че ще имаме проблеми в следващия двубой, ключовият момент е да преодолеем тези моменти. Иска ми се да играем по този начин и в следващите срещи“, каза Дамбраускас, визирайки гостуването на Мура във втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Много силен мач Лудогорец изигра бившият футболист на „армейците“ Кирил Десподов, който записа зашеметяващите четири голови паса.

„Много се гордея с Кирил Десподов и Доминик Янков. Много е трудно, когато играеш срещу бившия си клуб, но Десподов показа какъв манталитет има и колко е смел“, добави наставникът на Лудогорец.

Това е 17 трофей във витрината на “орлите”, които имат още 10 шампионски купи и две купи на България.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Илиев - Майкъла: Изнесоха ни лекция
Георги Илиев - Майкъла: Изнесоха ни лекция
Волейболистите до 17 години ще играят за пето място на ЕвроВолей
Волейболистите до 17 години ще играят за пето място на ЕвроВолей