НОВИНИ

Десподов: Оставам в Лудогорец, защото ме уважават

Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:18, 28.06.2021
Чете се за: 01:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов сподели след завръщането на отбора в България след лагера на австрийска земя, че се радва, че има възможността да играе за „орлите“.

До лятото българският национал игра под наем при шампионите, но преди няколко седмици двете страни подписаха нов договор, след като Каляри се съгласи на постоянен трансфер.

„Мисля, че подготовката мина добре, аз се присъединих по-късно, вчера направихме много силна контрола. Смятам, че отборът е готов за 7 юли. С нетърпение чакаме първия мач. Успях леко да възстановя, но не мисля, че съм излязъл от игрови ритъм“, сподели Кирил Десподов.

„Спокоен съм, радвам се, щастлив съм. Там, където ме уважават и показват уважение, и се радват, че съм в отбора, аз оставам. Мечтата ми е да влезем и да играя в групите на Шампионската лига, предстои да разберем, дали ще се случи“, каза още футболистът на Лудогорец.

Шампионите срещат Шахтьор Солигорск на 7 юли от 20.00 часа в Разград в първия си мач от квалификациите за Шампионската лига. Реваншът ще е на стадион "Чукарички" в сръбската столица Белград.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът отмени забраната за строежа на "Златен век"
Съдът отмени забраната за строежа на "Златен век"
Много слънце до края на деня, в Източна България ще превали и прегърми
Много слънце до края на деня, в Източна България ще превали и прегърми