НОВИНИ

Филип Кръстев остава в Левски и през новия сезон, "сините" завършват селекцията с бразилец

филип кръстев остава левски новия сезон сините завършват селекцията бразилец
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:26, 15.06.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че една от звездите на тима Филип Кръстев ще остане за още една година под наем на стадион „Георги Аспарухов“.

Стоилов направи това по време на пресконференцията си след изтегления жребии в Лигата на конференциите. Във втория предварителен кръг на турнира носителите на Купата на България ще се изправят срещу гръцкия гранд ПАОК. Първата среща на 21 юли е в София, а реваншът е на 28 юли с Солун.

„Филип Кръстев ще остане при нас за още една година, снощи разговарях с изпълнителния директор Ивайло Ивков. Всичко е уточнено, остана само да си разменим договора с Люмел“, лаконичен бе Стоилов.

Наставникът на Левски разкри, че отборът ще се подсили с крило от Бразилия, като трансферът на футболистът се очаква да бъде обявен до часове. Той пристига на „Герена“ като свободен трансфер.

„Надявам се до крана деня или най-късно до утре да приключим сделката около новия футболист, който имаме желание да привлечем. Има договорка между нас и играча, той мина медицински прегледи вече. Останаха дребни детайли между двата клуба, които трябва да бъдат уточнени. Той ще се присъедини към отбора със свободен трансфер. Ако успеем да осъществим трансфера, с това ще приключи лятната ни селекцията“, заяви Станимир Стоилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Одобриха допълнителни разходи до 20 млн. лв. по бюджетите на МВР и МО
Одобриха допълнителни разходи до 20 млн. лв. по бюджетите на МВР и МО
Левски направи двустранна игра в Самоков (Видео)
Левски направи двустранна игра в Самоков (Видео)