НОВИНИ

Фюри може да се боксира с Уайлдър, но не и с Антъни Джошуа тази година

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:52, 13.03.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Бокс
фюри боксира уайлдър антъни джошуа година
Снимка: cbssports.com

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри призна, че за момента е далеч от двубой със сънародника си Антъни Джошуа за обединение на поясите в дивизията.

32-годишният Фюри призна, че е спрял да тренира и в момента е във ваканция, но със сигурност ще направи два мача през тази година.

"Докато нямам дата и купища пари в джоба си, няма да има мач. Зад кулисите се случват много неща, за които хората не подозират, и които могат да попречат на един мач. За момента сме далеч от истината. Спрях да тренирам, във ваканция съм. Дали мисля, че този бой ще се случи рано или късно? Да, трябва да се случи. Но дали мисля, че това ще се случи скоро? Не, не съм оптимист", сподели Циганския крал пред "iFL TV".

Носителят на пояса на Световния боксов съвет (WBC) призна, че не е изключено да направи трети мач с Дионтей Уайлдър.

"Тази година ще направя два мача и не ми пука срещу кого ще са - Майк Тайсън, Фред Флинтстоун, който и да е. Не отписвайте Уайлдър от уравнението, може да завършим трилогията с него. Случват се много неща зад кулисите и следващият ми мач може да е с Уайлдър", каза Фюри.

"Никога вече няма да се боксирам във Великобритания. Родният ми град вече е Вегас. Последните ми три мача бяха там и планирам да остана там и там да завърша кариерата си", завърши британецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦИК определи местата за гласуване в чужбина
ЦИК определи местата за гласуване в чужбина
Бебето Филип - най-новото попълнение в семейството на "По света и у нас"
Бебето Филип - най-новото попълнение в семейството на "По света и у нас"