НОВИНИ

Георги Дерменджиев: Лудогорец е на прав път и скоро ще стане отново онзи отбор, който беше преди години

Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
18:24, 05.11.2023
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата на своя тим с минималното 1:0 срещу Крумовград, която изкачи "орлите" на върха в подреждането на Първа лига.

Опитният наставник призна в интервюто след двубоя, че неговите футболисти са могли да се представят по-добре в завършващата фаза, но въпреки това изрази увереност, че отборът е на прав път.

"Победихме, защото вкарахме гол повече. Аз съм доволен от този мач, въпреки че не успяхме да си реализираме ситуациите. Поздравявам и отбора на Крумовград, който се бори със сърце и се опита по всякакъв начин да вземе точката", започна Дерменджив,

"Нападателите се стараха, въпреки че пропускаха. Аз съм сигурен, че Лудогорец е на прав път и скоро ще стане отново онзи отбор, който беше преди години", добави той.

Наставникът на Лудогорец отправи поглед и към следващото предизвикателство пред разградчани, което е трудно домакинство на Фенербахче в груповата фаза на Лигата на конференциите следващия четвъртък (9 ноември)

"В четвъртък ни чака много труден мач в Европа. Опитваме се да сме концентрирани и в първенството. С оглед на мача с Фенербахме направихме ротация в началото на мача, като влязоха и други играчи, но след това им дадохме и игрово време, за да поддържат тонуса си", завърши Георги Дерменджиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избирателната активност в Несебър е 40%
Избирателната активност в Несебър е 40%
Над 9700 са загиналите палестинци от началото на войната между Хамас и Израел
Над 9700 са загиналите палестинци от началото на войната между Хамас и Израел