НОВИНИ

Героите от „Странджа” подновиха подготовка

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:46, 06.03.2021
Чете се за: 00:36 мин.
Бокс
героите bdquoстранджаrdquo подновиха подготовка

Националният ни отбор по бокс при мъжете нямаше много време за почивка.

След фурора на Купа „Странджа” и спечелените три титли от Радослав Панталеев (91 кг.), Хавиер Ибаниес (57 кг.) и Даниел Асенов (52 кг.), както и един бронз, дело на Петър Белберов (+91 кг.), представителният ни тим отново е в залата.

До края на март старши треньорът Жоел Арате и неговите помощници Александър Александров и Валентин Поптолев ще водят подготовка на базата в „Дианабад”. Тепърва ще се решава и на кои турнири лъвовете ще участват през април.

За съжаление, един от водещите ни боксьори - Петър Белберов (+91 кг.) ще пропусне подготовката, тъй като бе опериран в началото на седмицата. Той получи контузия на ръката - скъсване на мускул на полуфиналите на Купа "Странджа" и тепърва ще се уточни колко време ще отнеме възстановяването му.

Женският ни национален тим, който се отличи на „Странджа” с две титли на Стойка Кръстева (51 кг.) и Станимира Петрова (57 кг.), както и с два бронза на Светлана Каменова (57 кг.) и Мелис Йонузова (69 кг.) също започва от днес своята подготовка на базата в "Дианабад". Ангел Ангелов, Фикрет Ереджебов и Петър Лесов ще водят занимания там до 15 март.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Историческа среща - призив за мир между папа Франциск и аятолах Али Систани
Историческа среща - призив за мир между папа Франциск и аятолах Али Систани
Кузманов: Успях да се събера и да покажа най-доброто от себе си
Кузманов: Успях да се събера и да покажа най-доброто от себе си