НОВИНИ

Горещо време днес

горещо време
bnt avatar logo
от БНТ
06:01, 28.07.2020
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България до умерен северозападен вятър. Слаби следобедни превалявания са възможни в източните и планинските райони. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 31° и 35°, в София - 29°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са от 29°до -32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, но в следобедните часове, на отделни места в масивите от Централна и Източна България ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от север - северозапад.

Предимно слънчево и много горещо ще бъде в сряда и четвъртък с температури над 35°, в отделни райони до 38°-39°. В петък от северозапад ще проникне по-хладен въздух и на места в Североизточна и Западна България ще превали и прегърми, възможни са локални интензивни валежи. В събота валежи са възможни само в планините и в източните райони от страната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
194 случая на коронавирус при 3832 теста
194 случая на коронавирус при 3832 теста
Във Франция ще забранят отопляването на открити тераси на заведения
Във Франция ще забранят отопляването на открити тераси на заведения