НОВИНИ

Илиан Илиев: Изключително труден мач

илиан илиев изключително труден мач
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
08:43, 29.07.2023
Чете се за: 03:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след успеха на своя тим с 3:1 над Крумовград като гост в първия мач от третия кръг на Първа лига. Той обаче определи срещата като "изключително труден мач".

"Изключително труден мач и важен успех срещу един отбор, който днес показа, че неслучайно е победил Лудогорец и до последно се държа в мача срещу ЦСКА. Отборът на Крумовград е много агресивен и ако ние не отговорим на агресивността и губим единоборства, ще се получи това, което се получи първото полувреме", заяви Илиев.

"Крумовград има добри футболисти и ни създадоха доста проблеми. Аз знаех, че един отбор не може да е толкова агресивен през целия мач и след 65-70 минута ние владеехме инициативата и създавахме ситуации. Поздравявам Крумовград за агресивността и моите футболисти, че успяхме да промени развоя на мача и да наложим волята си през второто полувреме", каза още наставникът на "моряците".

"Създадохме доста ситуации, търсихме празните пространства, което се опитваме да го тренираме. Мисля, че ни трябва малко повече спокойствие в последните 30 метра, където трябва да показваме повече самочувствие, защото имахме ситуации, които трябваше да завършим по-добре", завърши Илиан Илиев.

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович определи двубоя срещу Черно море като най-добрия за неговия тим от началото на сезона.

"Изправихме се срещу много добър отбор. Те имат много качество в състава си като индивидуалности. През първото полувреме контролирахме нещата, но през втората част Черно море беше по-добрият отбор на терена", започна Миланович.

"През второто полувреме загубихме контрола върху срещата, направихме две индивидуални грешки, заради което загубихме. Мисля, че това бе най-добрият ни мач от началото на сезона, но за съжаление не взехме дори една точка от него", допълни наставникът.

"Във всеки мач играем за победа. Следващият ни двубой е срещу Берое, който също е силен отбор и играе добре от началото на сезона. Трябва да вървим стъпка по стъпка. Има много неща, които можем да извлечем от днес", завърши Неманя Миланович.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каспер Рууд отпадна на четвъртфиналите на тенис турнира в Хамбург
Каспер Рууд отпадна на четвъртфиналите на тенис турнира в Хамбург
9 души, от които 2 деца, пострадаха при руски ракетен удар в Днипро
9 души, от които 2 деца, пострадаха при руски ракетен удар в Днипро