НОВИНИ

Илиан Илиев: Израства се с мачове, юношите ни се представиха на ниво

"Допуснахме много елементарно втория и третия гол", заяви специалистът

Илиан Илиев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
21:52, 19.02.2024
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели мнението си след загубата от Лудогорец. "Моряците" допуснаха обрат от 1:0 до 1:3 в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Той говори за грешките на неговите футболисти при втория и третия гол на разградчани.

"Допуснахме много елементарно втория и третия гол. Подведохме се малко по емоцията. Трябваше да изиграем мача повече с акъл, отколкото със сърце. Вторият и третият гол ги допуснахме на контраатака. Такива голове не трябва да допуска един отбор, ако иска да се бори за челно класиране. Второто полувреме Андреяс, ако беше вкарал една от ситуациите си, можеше да поставим Лудогорец под напрежение. Създадохме доста положения, но не успяхме да се върнем в мача. Има мачове, които трябва да играем по-умно", коментира той.

Специалистът смята, че допуснатият обрат е следствие на емоциите преди и по време на мача, който бе директна битка за първото място.

"Емоцията от резултата ни подведе. Допуснахме грешки, за да станат вторият и третият гол, но не заради липсата на футболисти. Юношите от нашата школа се представиха на ниво. Израства се с мачове. От наша ситуация пред наказателното поле на Лудогорец при 1:1 не застанахме добре в защита и след изритана топка стана вторият гол. Изиграхме мача, както искахме. Създадохме ситуации, за да се върнем в мача. Не може обаче да допускаме такива грешки в защита. Като непобеждаваш няма добри моменти. Със сигурност ще се стремим да се представим по по-добър начин срещу ЦСКА", каза Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все повече българи влагат в инвестиционни фондове
Все повече българи влагат в инвестиционни фондове
Георги Дерменджиев: Постигнахме една много добра победа
Георги Дерменджиев: Постигнахме една много добра победа