НОВИНИ

Илиан Илиев: Липсваше ни малко късмет

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:06, 21.02.2021
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
илиан илиев липсваше късмет

Старши-треньорът на Черно море коментира загубата на "моряците" с 0:1 от ЦСКА София в мача от 18-ия кръг на Първа лига по футбол:

„ЦСКА отбелязаха, а ние не. Смятам, че според показаното на терена ние не трябваше да губим. Първото полувреме бяхме по-добри, второто те изравниха и имаха преимущество, но като цяло равностоен мач. Нашият план се получаваше и съжалявам за футболистите. В завършващата фаза имахме ситуации, в които не бяхме добре пласирани. Имахме преимущество първото полувреме и ситуации, в които не успяхме да вкараме."

Илиан Илиев заяви, че на неговите момчета е липсвал малко късмет и оправда ранните си смени с реакцията на противника, както и жълтите картони, които получиха неговите футболисти.

"Липсва ни може би малко късмет. Имахме достатъчно ситуации, в които можехме да вкараме. Бях принуден да направя смени, след като виждах каква е реакцията на противника, а и как свири съдията, защото за всеки фаул се вдигаше картон. Това малко ни промени плановете, но и резервите си свършиха работата. Трябва да питате съдията дали бе толкова груб мача, много лесно се свиреха нарушения и някои играчи се възползваха от това."

Бившият наставник на Левски завърши с думите, че се надява и в следващите двубои неговите момчета да покажат същото самочувствие и да се опитват да налагат висока преса.

Надяваме се не само Гомеш да вкарва. Успяхме да го вземем него, но трябва и другите. Трябва да пресираме високо и може би не сме достатъчно агресивни, за да хванем защитата неподготвена. Не успяхме да ги хванем, за да създадем ситуация. Футболистите няма от какво да се срамуват днес. Първото полувреме пресирахме и следващия мач искам да покажем същото самочувствие, но ни трябва малко повече и класа в завършващия удар”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Айнтрахт нанесе трета загуба на Байерн през сезона
Айнтрахт нанесе трета загуба на Байерн през сезона
Пета поредна нощ на сблъсъци между демонстранти и полиция в Испания
Пета поредна нощ на сблъсъци между демонстранти и полиция в Испания