НОВИНИ

Илиан Илиев: Заслужена победа, първият кръг винаги крие неизвестности

илиан илиев заслужена победа първият кръг винаги крие неизвестности
Снимка: ПФК Черно море
bnt avatar logo
от БНТ
21:07, 10.07.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на тима си в двубоя срещу Локомотив София.

В откриващия кръг на Първа лига „моряците“ постигнаха минимален успях с 1:0 над „червено-черните“, при завръщането на отбора на стадиона в столичния квартал „Надежда“.

Според Илиев, победата за неговия състав е напълно заслужена и добави, че е доволен от представянето на своите футболисти.

Заслужена победа. И отборът на Локомотив София положи максимално усилия, за да се представи добре. Разликата може би беше, че който отбележи първи, той ще спечели мача. Така и стана. Още в началото на мача можехме да поведем, но като цяло в първия кръг винаги има неизвестност относно спортната форма на тима и адаптацията на новите футболисти. Доволен съм от всеки за старанието, получи се желанието ни да започнем новия сезон с победа“, заяви наставникът.

Той си пожела тимът му да продължи с добрите си изяви при гостуванията и през новата кампания и изрази надежда с връщането на контузените футболисти конкуренцията в състава да се увеличи.

„Пожелах си през новия сезон да продължим с успешното представяне в гостуванията, но и да печелим повече точки у дома. В защитата видяхте, че имаме много промени и мисля, че момчетата горе-долу се сработихме през лятната подготовка. Надявам се с връщането на всеки един, който е контузен, изборът за стартовия състав да ни стане по-труден“, завърши Илиан Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчево време утре
Слънчево време утре
Какво пречи на Америка да спре масовите стрелби срещу невинни граждани
Какво пречи на Америка да спре масовите стрелби срещу невинни граждани