НОВИНИ

Интензивен трафик на някои от граничните пунктове в страната

интензивен трафик граничните пунктове страната
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
09:20, 25.12.2023
Чете се за: 01:55 мин.
У нас
Слушай новината

На границата с Турция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Капитан Андреево" на изход от страната. Това съобщават от "Гранична полиция" по данни към 6.00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Кардам" и "Русе" на изход от страната, на ГКПП "Видин" - за леки автомобили в двете посоки.

Преминаването в участък от моста при ГКПП "Русе" се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

И на границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от "Гранична полиция".

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и на границата с Република Северна Македония.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Западноевропейският митрополит Антоний отслужи Рождественската литургия и прочете патриаршеското и синодално послание за празника
Западноевропейският митрополит Антоний отслужи Рождественската литургия и прочете патриаршеското и синодално послание за празника
От април започват редовни полети от Варна до Париж
От април започват редовни полети от Варна до Париж