НОВИНИ

Локомотив Пд показа новите екипи

Новите екипи на Локомотив Пд
bnt avatar logo
от БНТ
10:33, 19.05.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Футбол
Слушай новината

Феновете на Локомотив Пд вече успяха да видят как ще изглеждат новите екипи на отбора за сезон 2021/22. От клуба публикуваха снимки, на които част от играчите позират с екипите.

Официалното представяне ще се състои на 22 май, събота, от 16:00 ч. В Пловдив. На събитието ще присъстват изпълнителният директор на Sport Depot Николай Цонов, спортният директор на отбора Георги Иванов, старши треньорът Александър Тунчев и футболисти от титулярния състав на “черно-белите”.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike и представлява съчетание между модерност, традиции и интересни детайли в минималистичен стил. Домакинският екип на ПФК Локомотив Пловдив запазва традиционния си черно-бял цвят, а на гърдите на футболистите са разположени емблемата на клуба в елегантен и изчистен дизайн. Нови допълнения са клубният герб, свързан с 95-ата годишнина на отбора, и други елементи, поставени дискретно върху различните части на екипа.

В духа на тази годишнина е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

Отборът на ПФК Локомотив Пловдив ще излезе за първи път с новите екипи в двубоя срещу ЦСКА 1948 в сряда, 19 май, на стадион на „Лаута“. Черно-белите ще се борят за сребърните медали в Първа професионална футболна лига.

Всички присъстващи на официалното представяне на новите екипи на отбора на 22 май, събота, ще могат да се срещнат отблизо с любимите си играчи, да се снимат с тях и да се сдобият с картичка с техен автограф.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Марко Ройс пропуска Евро 2020
Марко Ройс пропуска Евро 2020
Полицията в Белгия издирва тежко въоръжен военен, заплашвал вирусолог
Полицията в Белгия издирва тежко въоръжен военен, заплашвал вирусолог