НОВИНИ

Любо Пенев е уверен в победата на ЦСКА, но все пак тимът тренира дузпи

Любослав Пенев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:17, 16.07.2021
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е уверен, че "червените" ще изиграят силен мач срещу Лудогорец за Суперкупата на България.

Двубоят между шампиона от предишния сезон в Първа лига и носителят на Купата на страната е тази събота, 17 юли, от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". За главен съдия беше назначен Ивайло Стоянов.

"За мен всички мачове са важни, дали ще е Купа, първенство или Суперкупа на България. Ние сме ЦСКА и подготвям отбора да излиза за победа. Дори да не съм треньор на ЦСКА, аз подготвям така тимовете си. С всеки изминал ден и седмица опитваме да играем по-добре. Убеден съм, че още утре ще изиграем силен мач", сподели Любослав Пенев на пресконференцията, предшестваща двубоя, с който ще бъде даден старт на новия сезон у нас.

Треньорът на скри, че отборът му тренира и изпълнение на дузпи.

"Разбира се, че тренираме дузпи. Това също е опция", призна наставникът на "армейците".

"Кайседо го използваме, въпросът е, че се включи късно, но е подготвен, защото беше на разположение на националния отбор. Но ще бъде на линия. Новите попълнения се напаснаха добре. Преговаряме и с други футболисти", каза още Пенев.

"Вярвам, че ще спечелим мача, с агресия в границите на правилника. Все пак има и съдии, те ще са нащрек точно за тези действия. Аз нямам проблем със съдиите. Въпросът е да бъдат безпристрастни и да не слугуват. Това ще е добре за българския футбол", каза още Любослав Пенев.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стефан Янев и Светлан Стоев изразиха съболезнования на Белгия и Германия заради жертвите на наводнения
Стефан Янев и Светлан Стоев изразиха съболезнования на Белгия и Германия заради жертвите на наводнения
Москва отмени QR-кодовете за ходене на ресторант
Москва отмени QR-кодовете за ходене на ресторант