НОВИНИ

Любо Пенев: Спокоен съм, казах на момчетата, че няма драма

любо пенев подготвя шампионски отбор следваме концепцията
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:00, 17.07.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отдаде поражението с 0:4 от Лудогорец за Суперкупата на България на грешките, допуснати от неговия тим.

„Аз съм спокоен, не съм ядосан, имам темперамент и характер, но съм спокоен. Разговарях и с футболистите след мача, за да се знае кое как се случва. Казах им, да няма драма, това е единичен мач. Единият ще спечели, другият ще загуби. Ние допуснахме много сериозни грешки. Момчетата са наясно, те са умни и интелигенти, мисля, че разбраха много добре за какво става въпрос“, сподели Любослав Пенев.

„Подготовката протече много добре, момчетата бяха много отговорни и тренираха на добро ниво. Не е необходимо да навлизам в подробности, но отчитам сериозните пропуски, които допуснахме и по това ще се работи. Ние сме си виновни за загубата“, каза още наставникът.

„Не успяхме да влезем в битката и да водим битката в продължение на мача. Ние трябва да изглеждаме по коренно различен начин на терена. Ние представляваме ЦСКА и всеки трябва да се представя по най-добрия начин. Понякога играта няма да върви, но ние трябва да се борим“, добави Любо Пенев.

В следващия си мач отборът на ЦСКА приема Лиепая на "Българска армия" в Лигата на конференциите.

„За мен тази загуба идва в един много точен момент. Казвам ви го като треньор. Идва в перфектния момент“, коментира още треньорът на „червените“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Волейболистите до 17 години ще играят за пето място на ЕвроВолей
Волейболистите до 17 години ще играят за пето място на ЕвроВолей
Младите ни волейболистки ще играят за бронза на Европейското
Младите ни волейболистки ще играят за бронза на Европейското