НОВИНИ

Любослав Пенев: За съжаление страничните фактори влияят

Старши треньорът на Локомотив Пловдив сподели, че е трудно играчите му да се фокусират изцяло върху футбола, но фона на всичко слуващо се около клуба.

Любослав Пенев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:59, 28.09.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев призна, че има напрежение в съблекалнята на отбора и повече от месец насам, но призова футболистите да се опитат да не се влияят от страничните фактори. Той обърна внимание на проблемите в клуба след загубата на неговия тим с 0:2 от Крумовград.

Както е известно, по-рано през седмицата собственикът на "черно-белите" Христо Крушарски обяви, че се оттегля от Локомотив.

"Не е лесно. Предупредил съм играчите, че няма да има лесни мачове, особено когато има напрежение в съблекалнята вече от повече от месец. Работим по въпроса. Коментираме и анализираме с момчетата, но излизаме за мача и трябва да мислим за футбол. Колкото и да е трудно, трябва да излезем максимално концентрирани и да се опитаме страничните фактори да не влияят. За съжаление обаче това влияе. Това не е оправдание. Днес имаше много брак в нашите подавания. Не завършваме ситуациите. Изоставаме по тези показатели и това решава мачът в полза на противника", коментира Пенев.

"Трябва първо да изчистим футболните грешки, които не са малко. Това е много важно за нашето представяне. Няма да имаме лесни мачове. Обичам професията си и футбола. Нещата се случват с работа, диалог и анализи. Загубихме точки, които искахме да бъдат в нашия актив. Това е посоката, в която трябва да работим и постепенно да подобряваме. Срещаме абсолютна подкрепа от феновете, което е много важно за отбора. Не трябва да изоставяме футболистите в нито един момент. Благодаря на тези хора, които продължават да идват на стадиона и да бъдат с нас", допълни старши треньорът на Локомотив.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атанас Рибарски: Надявам се, че отборът ще продължи да побеждава
Атанас Рибарски: Надявам се, че отборът ще продължи да побеждава