НОВИНИ

Мариана Векилска: Намерих нов смисъл в работата си

bnt avatar logo
от БНТ
17:18, 23.07.2021
9869
Чете се за: 01:30 мин.
Култура
мариана векилска намерих нов смисъл работата
Слушай новината

Предаването "България в 60 минути" ме върна към телевизията. Намерих нов смисъл в работата си - изживявам възраждане. Това споделя водещата Мариана Векилска в интервю за сп. "Жената днес".

Тя разказва за стремежите, които имат с екипа ѝ да показват важното в предаването си. Признава, че с "България в 60 минути" се потапя в живото, туптящо сърце на страната ни, а екипите отразяват събитията от регионите не заради убийства, катастрофа или посещения на важни личности, а защото правят репортажи за проблемите на хората, като показват местни традиции, обичаи, ежедневие, празници.

"Търсим красивото, доброто, градивното - онова, което ни прави хора и ни кара да цъкаме с език от удивление и възхищение, а не от потрес и ужас", категорична е Мариана Векилска.

Водещата разказва за мястото на градивното в днешно време, за това какво пропускаме в забързаното си ежедневие.

Мариана Векилска споделя как е решила да стане учител по йога, как се е чувствала по време на карантината и как ѝ се отразява стоенето у дома, какви изводи е извадила за себе си и заобикалящия свят, използвала ли е това време за размисъл, пренаредила ли е личната си матрица и как се е адаптирала към уроците на пандемията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изслушаха министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов в парламента (ОБЗОР)
Изслушаха министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов в парламента (ОБЗОР)
Задържаха 9 чужденци без документи край варненски мол
Задържаха 9 чужденци без документи край варненски мол