НОВИНИ

Маурисио Почетино: Щастлив съм в Париж

Маурисио Почетино
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
15:47, 24.11.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Маурисио Почетино настоява, че щастлив да довърши договора си с Пари Сен Жермен, който изтича през 2023, независимо от спекулациите, свързващи го с вакантния мениджърски пост на Манчестър Юнайтед.

Аржентинецът от дълго време е свързван с позицията на „Олд Трафорд“ след шест сезона във Висшата лига с отборите на Саутхемптън и Тотнъм.

Ръководството на Юнайтед уволни треньора Оле Гунар Солскяр в неделя след една победа в последните си седем мача за първенство, но заявиха, че искат да изчакат до края на сезона, преди да обявят постоянен наставник.

Почетино е в Манчестър тази седмица, но ще гостува на градския съперник на Юнайтед – Сити, като при победа на „Етихад“ ще си гарантира място в осминафиналите на надпреварата.

„Договорът ми е до 2023, този сезон и още един. Не казвам нищо различно, много съм щастлив в Париж и това е факт, не е нещо, което мисля. Щастлив съм в Париж. Фокусиран съм върху това, което правим. Обичам клуба, обичам феновете, имаме 11 точки преднина на върха в Лига 1 и се борим за класиране на 1/8-финалите в Шампионска лига. Това са моите приоритети и отговорности“, каза аржентинският наставник.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кабинетът отпусна над 1,2 млн. лв. на ЦИК за съхранение на машините за гласуване
Кабинетът отпусна над 1,2 млн. лв. на ЦИК за съхранение на машините за гласуване
Виктория Томова загуби от словачка в Дубай
Виктория Томова загуби от словачка в Дубай