НОВИНИ

Младен Кръстаич: Важно е да победим Унгария, независимо с каква игра

младен кръстаич важно победим унгария независимо каква игра
bnt avatar logo
от БНТ
19:37, 27.03.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският национален отбор по футбол излиза срещу Унгария за втората си евроквалификация за шампионата през 2024 година.

Селекционерът Младен Кръстаич има да решава кадрови проблеми, като бранителят Петко Христов пропуска двубоя, а на „Пушкаш Арена“ се очакват 65 000 зрители.

Контузията на Петко Христов означава, че България ще играе с нов вид на отбранителната си линия тази вечер. До Валентин Антов и Християн Петров по всяка вероятност ще започне Пламен Гълъбов.

Отново в Тактическа постройка 3-5-2 ще видим по всяка вероятност и различни изпълнители на позицията халф бек, където Виктор Попов и Марин Петков ще заменят Йоан Стоянов и Иван Йорданов.

Не е изключено Янис Карабельов да стартира от първата минута в центъра на терена. В атака отново Кирил Десподов ще бъде с капитанската лента.

„Използвахме максимално двата дни за отдих, така че се възстановим. Унгария иска да се класира отново на европейско първенство, а стадионът ще пълен. Ще се зарадвам, ако видя и български фенове, които да подкрепят младия ни отбор. Искам да видя как всички се раздават. Може да не играем хубаво, но важното е в крайна сметка да победим“, заяви националният селекционер Младен Кръстаич пред камерата на БНТ.

Двубоят Унгария – България стартира в 21:45 часа и ще бъде излъчен на живо в ефира на БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силен вятър вилня в Пловдив
Силен вятър вилня в Пловдив
Пренаписаха книги на Агата Кристи заради "обидни пасажи”
Пренаписаха книги на Агата Кристи заради "обидни пасажи”