МВнР съдейства тленните останки на Лорина Камбурова да бъдат изпратени по-скоро в България

от БНТ , Източник: МВнР
13:07, 28.05.2021
22198
Чете се за: 01:40 мин.
У нас
мвнр съдейства тленните останки лорина камбурова бъдат изпратени скоро българия
Слушай новината

Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха всичко възможно да облекчат съдбата на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в постоянен контакт с роднините. Посолството ни в Русия продължава да оказва необходимото съдействие. То е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина Камбурова до България на опечалените роднини.

Това се казва в съобщение на Министерството на външните работи, откъдето изказват съболезнования на семейството и близките на Лорина Камбурова.

Новината за внезапната смърт на младата актриса дойде на 27 май.

Лорина Камбурова е починала в болница в Москва. Тя е прекарала няколко дни на болнично легло в тежко състояние след усложнения от двойна вирусна пневмония.

Лорина Камбурова завършва НАТФИЗ през 2014 г. Става популярна с участията си в телевизионни сериали, както и с изявата си в рекламния клип за българското европредседателство през 2018 година, където си партнира с колегата си Бойко Кръстанов.

Има роли в чуждестранни пълнометражни продукции, работи като модел и участва в множество реклами. Участвала е в постановките "Неестествен подбор" и "Повелителят на мухите".

Вокал е на акустичната банда "Росен и Лорина", където си партнира с артиста Росен Пенчев.

Поклон пред паметта й и нейния талант.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Волейболният ЦСКА с нов спонсор и надежди за базата
Волейболният ЦСКА с нов спонсор и надежди за базата
Борисов отговори на упреците, че е "изцедил" хазната
Борисов отговори на упреците, че е "изцедил" хазната