НОВИНИ

Николай Киров: Съдбата ни го върна за късния гол в Разград

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:09, 11.04.2021
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
николай киров съдбата върна късния гол разград

Наставникът на Арда Николай Киров остана доволен от точката, която неговия тим измъкна при гостуването си на стадион "Българска Армия" срещу ЦСКА София.

Треньорът на кърджалии сподели, че не иска да коментира съдийството, но изрази надежда, че това късно изравняване ще вдъхне самочувствие на отбора преди реванша за Купата срещу Славия

"Коментирахме с футболистите, че трябва да растем като отбор. Предишното ни гостуване на Лудогорец също не бяхме надиграни, но загубихме в края. Днес съдбата ни го върна и изравнихме в последната секунда. Мисля, че заслужавахме това изравняване, независимо от проблемите, които имахме. Видях самочувствие в някои състезатели, имайки предвид предстоящия двубой за Купата на България. Днес нямаше сериозен ръст в отбора и имахме проблеми при статичните положения. Не мисля, че имахме големи затруднения при централната двойка защитници".

Киров сподели, че е оставил Иван Караджов на скамейката заради натрупаните жълти картони и потенциалната заплаха да пропусне мачът срещу Славия, който наставникът определи като мач, който може да изведе Арда на друго ниво.

"Има какво да се работи в завършващата фаза. Днес бяхме стабилни в защита, което подсигурява отбора. Васил Симеонов показа самочувствие на вратата. Не исках да рискувам с Караджов, който има картони. Имаме два дни да се подготвим и да възстановим състезателите. Мачът със Славия може да изведе клуба на съвсем друго ниво в българския футбол. Ние сме млад отбор и затова мачът във вторник е най-важният за нас. За първенството има още много срещи, където можеш да наваксваш с точките, докато при Купата е по-различно. Там е нормално да има повече напрежение."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Крум Зарков: Заявката за подкрепа за правителство на Слави Трифонов е непремерена
Крум Зарков: Заявката за подкрепа за правителство на Слави Трифонов е непремерена
Министър Ангелов: Обмисляме разхлабването на още мерки
Министър Ангелов: Обмисляме разхлабването на още мерки