НОВИНИ

Нов "удар" за принц Хари и Мегън Маркъл

Агенцията, изпратила папараците в Ню Йорк, отказва да им даде снимките

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
12:42, 19.05.2023
5001
Чете се за: 01:50 мин.
По света
нов удар принц хари мегън маркъл
Слушай новината

Нови подробности около инцидента от вторник между принц Хари и папараци в Ню Йорк. Херцозите на Съсекс Хари и Мегън получиха унизителен отговор от фотографската агенция, изпратила папараци след тях. От екипа на херцозите на Съсекс отправили искане да получат незабавно всички снимки и видеа, заснети по време на "гонката".

В отговор от агенцията им казали, че в Съединените щати не важи кралският прерогатив и интелектуалната собственост принадлежи на този, който е неин автор. От пресслужбата на херцозите на Съсекс твърдят, че Хари, съпругата му Мегън и майка ѝ Дора са били преследвани от папараци, което е изложило на опасност живота им, тъй като гонката с автомобили едва не завършила с катастрофа.

снимка: БТА

Таксиметровият шофьор, возил кралските особи отрече ситуацията да е продължила два часа, както твърдяха те, а само около 10 минути. По думите му, начинът по който от екипа на Хари и Мегън са представили ситуацията, е "силно преувеличен". От Бъкингамския дворец отказаха да коментират инцидента в Ню Йорк.

От години принц Хари води война с британските медии. Сега обаче, мнозина го обвиниха, че се опитва да направи аналогия между собствения си живот и трагичния инцидент, при който загина майка му принцеса Даяна в Париж през 1997 година.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петима боксьори ще представят България на турнира „Лах Нимани“ в Косово
Петима боксьори ще представят България на турнира „Лах Нимани“ в Косово
На първо четене: НС одобри механизма за разследване на главния прокурор
На първо четене: НС одобри механизма за разследване на главния прокурор