НОВИНИ

Петър Александров посочи кой ще спечели срещата с Швейцария

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
15:36, 22.03.2021
Чете се за: 00:52 мин.
Футбол
петър александров посочи спечели срещата швейцария

"Прогнозата ми е, че Швейцария ще победи България в първата среща от предстоящите световни квалификации. Просто такива са реалностите в момента. Иска ми се България да ме изненада, но Швейцария разполага с отличен отбор в момента". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Петър Александров. 58-годишният бивш национал от над 30 години работи и живее в Швейцария.

Както е известно, националите ни стартират тази седмица световните футболни квалификации. В четвъртък и в неделя мъжкият ни национален отбор приема съответно съставите на Швейцария и на Италия. И двата мача ще бъдат предавни пряко по програма "Хоризонт".

"Швейцария е фаворит, но всичко може да се случи. Всичко е на страната на Швейцария. Имат класни футболисти, по-опитни са. Ще играят на европейското първенство. Селекционерът Ясен Петров е много амбициозен и иска да успее. Пожелавам на всички от сърце най-добро, но имаме за противници Швейцария и Италия и ще ни е много трудно. Може би за нас ще е правилно да търсим обиграване с по-млади играчи за бъдещи квалификации. Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович обяви, че ще подходят много сериозно и ще иска за спечелят всеки мач. За него тази група е много трудна и ще иска от тима на Швейцария да побеждава всеки мач. Сигурен съм, че Ясен Петров е разузнал Швейцария. И те имат слаби страни, но за да се възползваш от тях, то ти трябва да имаш силни страни, за да можеш да разчиташ на краен успех. Няколко пъти разговарях с Ясен Петров. Той познава повечето играчи на Швейцария. Сигурен съм, че той ще е много подготвен за този мач. Дано и футболистите, на които гласува доверие, да бъдат подготвени. Прогнозата ми? Очаквам Швейцария да победи", каза Петър Александров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Втори пореден подиум на Камен Златков в Русия
Втори пореден подиум на Камен Златков в Русия
Страната ни поиска отзоваването на още двама руски дипломати
Страната ни поиска отзоваването на още двама руски дипломати