НОВИНИ

Пострадалата футболистка на ПСЖ възнамерява да се завърне в игра

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:55, 16.11.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
пострадалата футболистка псж възнамерява завърне игра
Слушай новината

31-годишната французойка Хейра Хамрауи има намерение да се завърне в игра и отново да носи с гордост екипа на ПСЖ, върпеки нападението върху нея в началото на месеца.

Припомняме ви, че Хамрауи беше нападната от двама извършители, които според медиите във Франция са били наети от нейната съотборничка Амината Диало в опит тя отстрани своята конкурентка за титулярното място в тима на парижани.

Диало дори беше арестувана от полицията в Париж по тези подозрения, но беше освободена след 36 часа, без да бъдат повдигнати обвинения.

Днес, адвокатът на Хамрауи Саид Арир излезе със съобщение, че неговата клиентка възнамерява да се завърне в игра, но за момента предпочита да запази мълчание по темата с инцидента.

"Амрауи настоява да се зачита личния ѝ живот, както и да получи правото да запази мълчание в този труден момент. Изчакваме спокойно развитието по разследването и се надяваме възможно най-скоро да бъдат разкрити извършителите. Амрауи има намерението да се завърне в игра и с гордост да носи цветовете на ПСЖ", се казва в съобщението.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ще фалират ли автокъщите за коли втора ръка в Дупница?
Ще фалират ли автокъщите за коли втора ръка в Дупница?
Кой спечели и кой загуби на изборите в неделя?
Кой спечели и кой загуби на изборите в неделя?