НОВИНИ

Пускат директен влак между Русе и Пловдив

Така се осигурява удобен директен превоз между Северна и Южна България, отбелязват от БДЖ

ремонтът централна гара софия напрежение пътниците закъснения редица влакове
bnt avatar logo
от БНТ
18:11, 15.07.2024
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

БДЖ осигури движението на директен влак по направлението Русе - Пловдив - Русе, след като от днес бързият влак от Горна Оряховица за Пловдив и от Пловдив за Горна Оряховица ще се движи от и до гара Русе разпределителна. С тази промяна БДЖ осигурява удобен директен превоз между Северна и Южна България и по-конкретно между областните центрове Русе, Велико Търново и Пловдив, курортните градове Трявна, Павел баня, Карлово, Баня и Казанлък. Влаковете имат удобни връзки от и за областния център Габрово.

След въведените подобрения бързият влак № 4631 от Русе разпределителна до Пловдив ще заминава от гара Русе разпределителна в 4.40 ч. и ще пристига в гара Филипово в 11.40 ч. В обратното направление бързият влак № 4632 от Пловдив до Русе разпределителна ще тръгва от гара Филипово в 16.10 ч. и ще пристига в гара Русе разпределителна в 23.19 ч.

Поради ремонтните дейности в гара Пловдив влакът се движи временно с крайна и начална гара Филипово, като се очаква до края на летния сезон да пътува от и до централна гара Пловдив.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Три оръжия са засечени при стрелбата срещу Тръмп, разследването търси мотиви
Три оръжия са засечени при стрелбата срещу Тръмп, разследването търси мотиви