НОВИНИ

Радослав Кирилов: Искаме да влезем на всяка цена в шестицата

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:14, 10.04.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
радослав кирилов искаме влезем всяка цена шестицата

Новият наставник на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов остана доволен от успеха на неговия тим срещу Славия с 3:1 като гост в петък вечерта.

Кирилов сподели, че е радостен от това, че идеите, които е имал за двубоя, са се реализирали. Треньорът похвали и играта на Ангел Бастунов, който отбеляза първото попадение в срещата.

"Искам да благодаря на момчетата. Идеите, които имахме, успяха да ги приложат на терена. Излязоха с нагласата, че трябва да победим на всяка цена. Казах им, че както на Славия всяка една точка е важна, така е и за нас. Всеки мач трябва да се излиза за победа. Бастунов се справи чудесно и направи прекрасен мач. Идеята ни беше да се защитаваме в 4–4–2, а в атаки ни беше друга схемата."

Наставникът на "червените" обяви, че голямата цел пред тима е да бъдат спечелени всички мачове до края на редовния сезон и на всяка цена да влязат в първата шестица.

"За мен това е предизвикателство. Искам да влезем на всяка цена в шестицата и да играем добри мачове срещу водещите отборите. Имаме тежки мачове до края на сезона. Във всеки един от тях тимът ще излезе, за да спечели."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Италия се съмняват, че мафията влияе на ваксинирането
В Италия се съмняват, че мафията влияе на ваксинирането
Даниеле Де Роси е в болница
Даниеле Де Роси е в болница