НОВИНИ

Шефът на ЦСКА Филип Филипов: Очаквам труден реванш с Осиек

шефът цска филип филипов очаквам труден реванш осиек
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
05:10, 07.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Български футбол
Слушай новината

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов сподели пред БНТ, че очаква труден реванш срещу Осиек следващата седмица в третия елиминационен кръг на Лигата на конференциите. В първия мач „червените“ записаха успех с 4:2 под ръководството на новия старши треньор Стойчо Младенов.

Филип Филипов беше на Летище София в петък вечерта, за да посрещне и поздрави лично олимпийската ни шампионка Ивет Горанова. Той ѝ връчи огромен букет цветя, официалната фланелка на ЦСКА за новия сезон и абонаментна карта за ВИП-ложата на сектор "А" на стадион "Българска армия".

„Реваншът ще бъде много труден, но с оглед на играта в първия мач - ние показахме една много добра игра, много добър мач направихме. Надявам се да го повторим в Хърватска и накрая ние да сме победителите“, сподели Филип Филипов.

На 12 август ЦСКА гостува в Хърватия, като ще има два гола преднина. От новия сезон правилото за голове на чужд терен не важи. Ако българският отбор елиминира Осиек, ще срещне победителя от двойката ТНС (Уелс) и Виктория Пилзен (Чехия).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ансамбълът се класира с първа оценка за финалите в Токио
Ансамбълът се класира с първа оценка за финалите в Токио
Канада спечели женския турнир по футбол в Токио
Канада спечели женския турнир по футбол в Токио