НОВИНИ

Симон Байлс е първият атлет със собствено емоджи в Туитър

Симон Байлс
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
11:40, 22.07.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Победа или загуба, Симон Байлс вече влезе в историята на Олимпийските игри в Токио.

Действащата шампионка, считана от мнозина за най-великата състезателка по спортна гимнастика на всички времена, стана първият атлет със собствено емоджи в Туитър.

Социалната мрежа обяви, че е дала на Байлс собствено емоджи – коза, носеща трико и златен медал. Символът е препратка към статута на Байлс като G.O.A.T – Gretest of all time (б.ред - най-велика на всички времена) – определение, което 24-годишната олимпийска състезателка приема в последните години.

„Станете свидетели на величие. Туитвайте с величие“, написаха от официалния акаунт на Туитър Спортс, обявявайки емоджито.

Символът е генериран, написвайки #SimoneBiles или #Simone в туитовете. Байлс наскоро започна да се състезава в трико, декорирано със сребърни кристали във формата на глава на коза.

Американската звезда, която определи личния си герой „Голди“, сподели, че трикото е изработено с цел да вдъхнови другите.

„Просто се надявам, че децата, които израстват, наблюдавайки това не се срамуват от това да бъдат добри в това, което правят. Искам децата да научат това, да. Окей е да разбереш, че си добър или дори велик в нещо“, сподели тя в скорошно интервю.

Симон Байлс е сочена за фаворот на Олимпиадата в Токио, където ще вземе участие като част от отбора на САЩ. Представянето ѝ ще можете да гледате по БНТ 1, БНТ 3 и в спортната секция на bntnews.bg.

Малко по-рано през деня олимпийската шампионка проведе и своята подиум тренировка в гимнастическия център "Ариаке".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спасиха от удавяне мигрант, опитал да преплува до румънския бряг
Спасиха от удавяне мигрант, опитал да преплува до румънския бряг
Министър Кузманов ще присъства на откриването на Олимпиадата в Токио
Министър Кузманов ще присъства на откриването на Олимпиадата в Токио