НОВИНИ

След загубата от Черно море: Станислав Генчев поиска трима нови в Локомотив София

загубата черно море станислав генчев поиска трима локомотив софия
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:21, 10.07.2022
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев заяви, че е доволен от старанието на тима си по време на двубоя с Черно море от първия кръг на новото футболно първенство у нас.

При завръщането си на своя стадион в столичния квартал „Надежда“, „червено-черните“ допуснаха поражение с 0:1 от моряците, след гол на национала Виктор Попов в 74-ата минута на мача.

Според Генчев най-големият проблем на Локомотив София е липсата на голови положения и отбелязване на попадения в противниковата врата.

Доволен съм от желанието и старанието на футболистите, но отборът е още далеч от оптималната си форма и от лицето, което аз искам да виждам. Борихме се, в защита бяхме агресивни и допуснахме малко ситуации пред нашата врата, но най-много ни липсваше създаването на голови положения и отбелязването на попадения. Там имаме и големи пропуски. Знаете, че отборът бе напуснат и от Октавио, все още търсим негов заместник на тази позиция. Все още ни е трудно да създадем нужната връзка между линиите, за да сме опасни в атака“, започна специалистът.

Той разкри, че клуба води преговори за привличането на Антонио Вутов и Абел Анисе в състава, но добави, че в момента няма никакво развитие в преговорите с тях. Генчев иска тимът му да се подсили с още трима класни футболисти.

„Искаме и Антонио Вутов, и Анисе, но в момента няма никакво развитие в преговорите с тях. Търсим футболисти и на други позиции, нуждаем се от поне трима нови футболисти, за да вдигнем класата на отбора. Трудно е, но ще направим всичко възможно да ги намери“, каза още треньорът на Локо София.  

„Локомотив се прибра в своя дом, видяхте колко хора дойдоха на стадиона. За нас е важно да радваме привържениците ни с добра игра и с победи. Неведнъж съм казвал, че Локомотив е сериозно има и заслужава сериозно присъствие в българския футбол“, завърши Станислав Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Димитър Бербатов: Промяната в българския футбол неминуемо ще се случи, с Михайлов мислим различно
Димитър Бербатов: Промяната в българския футбол неминуемо ще се случи, с Михайлов мислим различно
Слънчево време утре
Слънчево време утре