НОВИНИ

Солскяер: Не съм се и замислял, че Роналдо може да не започне като титуляр

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:39, 12.09.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
солскяер съм замислял роналдо титуляр
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели след домакинския успех с 4:1 срещу Нюкасъл, че в нито един момент не се е замислил дали Кристиано Роналдо ще започне като титуляр срещу "свраките".

Португалецът изигра вчера първия си двубой с фланелката на "червените дяволи" от 12 години и 118 дни насам, като беше точен на два пъти.

След мача Солскяер пък очаквано заяви, че е останал доволен от видяното и сподели, че щастлив да вижда радостта на феновете по триубуните.

"Когато печелиш, се наслаждаваш. Когато виждаш, че феновете са щастливи, си наистина доволен. Имаше големи очаквания за днешния мач и ние ги оправдахме. Трябва да правим това всеки път. Това е Манчестър Юнайтед. Тези неща не се променят.", започна бившият голмайстор.

Норвежецът говори още за Кристиано Роналдо, споделяйки, че през годините той се е превърнал във фантастичен голмайстор.

"Във времето Кристиано Роналдо се превърна във фантастичен голмайстор. Той изигра много добър мач. Дали някога съм си помислял, че той може и да не започне? Не, разбира се. Кристиано за това е тук. Това беше ден, на който всички трябваше да се насладят. Бруно и Кристиано изпитват взаимно уважение един към друг. Те играят заедно и в национални отбор на Португалия. Добрите футболисти винаги могат да играят заедно.", заяви 48-годишния специалист.

Въпреки звучни успех, Оле отказа да се нагърби с прогноза къде ще завърши в края на сезона съставът на Манчестър Юнайтед.

"Твърде рано е да предвидя къде можем да завършим. Трябва да сме постоянни и да видим какво ще стане. Атмосферата бе невероятна. Ето така трябва да се чувстват феновете на Манчестър Юнайтед.", завърши Солскяер.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Президентският пост никога не ми е бил интересен
Борисов: Президентският пост никога не ми е бил интересен
Левски гони победа над Локомотив (Пловдив) в официалния дебют на Стоилов
Левски гони победа над Локомотив (Пловдив) в официалния дебют на Стоилов