НОВИНИ

Станимир Стоилов: Не е приятно, когато има скандали между фенове на отборите

станимир стоилов приятно скандали фенове отборите
bnt avatar logo
от БНТ
14:10, 13.11.2022
Чете се за: 03:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира снощните ексцесии на стадион "Георги Аспарухов", както и лошата форма на "сините" в последно време.

Припомняме ви, че вчера вечерта след края на двубоя между Левски и Славия, спечелен от "белите" с 2:1 като гост, се стигна до сбиване между привържениците на двата отбора, а Стоилов заяви, че не е приятно, когато ставаме свидетели на подобни неща.

"Не е приятно, когато има скандали между фенове на отборите. Това трябва да се прекрати по най-бързия начин. Знаете, че нашите фенове са доста темпераментни, когато става въпрос за нашия дом, но трябва да име уважение между привържениците. Разбира се, това са феновете на Левски, аз също съм такъв, така че ще изтърпим всичко, което трябва", коментира треньорът на "сините".

Специалистът говори още и за лошата форма на "сините" в последно време, като те не успяха да спечелят в нито един от последните си седем мача.

"Не смятам, че заслужавахме толкова дълъг период без положителни резултати, но явно и шансът ни бяга. Ние сме в процес на изграждане на игрови стил и футболистите са под по-голямо напрежение. Отборът също е по-отворен, но моето желание е Левски да доминира на терена. Когато имахме нужда от резултати, ги постигнахме. Сега е време да изградим нашата си игра. Отборът в момента работи в икономичен режим заради всички задължения. Най-важното в случая е да спасим Левски като отбор. Това беше първата задача, когато дойдох, а тя ще бъде и последната. Оттам нататък можем да говорим за други неща, без да има значение дали ние ще сме треньори", допълни Станимир Стоилов.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков пък коментира лаконично случилото след последния съдийски сигнал вчера вечерта на "Герена": "Утре ще получа три доклада от всички, които са порицани и тогава ще преценим каква е ситуацията", заяви той.

Автор: Росен Станчев

Още по темата гледайте в материала.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изтича срокът на обявеното бедствено положение в Омуртаг
Изтича срокът на обявеното бедствено положение в Омуртаг
Продължават протестите в Спешна помощ
Продължават протестите в Спешна помощ