НОВИНИ

Станислав Генчев: След последния ни мач ще разберем за бъдещето ми

станислав генчев последния мач разберем бъдещето
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:26, 01.06.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, заяви след загубата с 1:2 от Ботев Пловдив, че бъдещето му в клуба ще бъде изяснено след визитата на Славия в последния кръг на Първа лига.

"В положението, в което се намираме сега, футболистите направиха всичко, каквото могат. Допуснахме груби грешки, които доведоха до два гола в нашата врата. Липсата на успеваемост пред гола ни изигра лоша шега. Трябваше да вкараме поне два гола през първото полувреме, през второто ни наказаха от първата грешка и след това повече не намерихме верния път.

Преди почивката играхме добре, но като цяло резултатите в последните ни два двубоя не са добри и това доста разваля настроението. Изпълнихме целта по-рано от предвиденото и като цяло мога да кажа, че е добър сезон. Спечелихме 8 точки срещу Лудогорец, ЦСКА и Левски и сме може би единственият отбор, който взе такъв брой точки срещу тези съперници.

Няма тренировка и мач без значение. Има си вражда между Славия и Локомотив София. Има много футболисти с изтичащи договори, които не искат да играят. Ние сме длъжни да направим всичко по силите си за следващия мач.

Няма нищо около мен. Нито имам предложение, нито нищо. Тук винаги е имало финансова сигурност и до сега никога не е имало проблеми, благодарение на Иван Василев. След последния мач ще разберем със сигурност бъдещето ми", заяви Генчев след двубоя с "канарчетата".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
33% от българските деца живеят в риск от бедност
33% от българските деца живеят в риск от бедност
Евродепутати обвиниха президента Радев в дестабилизация на България
Евродепутати обвиниха президента Радев в дестабилизация на България