НОВИНИ

Стойчо Младенов: Дани Ганчев ми даде пълен картбланш в ЦСКА

стойчо младенов води чужденци цска
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
08:32, 28.07.2021
Чете се за: 02:47 мин.
Български футбол
Слушай новината

Новият стар старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че му е даден "пълен картбланш от Данаил Ганчев, който в момента е оперативният човек" в клуба.

Наставникът говори преди медиите преди тимът отпътува за Латвия за мача-реванш от Лигата на конференциите срещу Лиепая. Стойчо Младенов наследи на поста Любослав Пенев.

"Нормално е с години човек да става по-мъдър, по-устойчив. Има промяна в мен. Отборът, за съжаление, само два мача съм гледал, надявам се бързо да се опознаем с играчите. Когато има неправда, няма да мълчим, надявам се всичко да бъде феърплей", коментира Младенов.

Треньорът разкри, че е заварил много посърнали футболисти след случилото се в последната седмица в клуба.

"Правят се промени от всякакво естество, когато нещата не вървят. Надявам се това да бъде за добро и да не правим селекции на всеки прозорец, а да правим отбор. Време е да направим отбор. Клубът е изчистен, няма задължения, затова сега ще градим отбор. Гриша Ганчев се справи с финансовите проблеми на клуба много добре", каза още наставникът на ЦСКА.

"Даден ми е пълен картбланш от оперативния човек в клуба, който е Дани Ганчев. Сега не можем да правим резки промени, защото сме ограничени в избора на състав за предстоящия мач", допълни Младенов.

За ЦСКА предстои важен двубой в Европа тази седмица. Реваншът срещу Лиепая е в четвъртък, 28 юли, в Латвия от 17.00 часа българско време.

"В ЦСКА, който не е свикнал да работи под напрежение, значи не за ЦСКА. Дори аз понякога съм предизвиквал такова психологическо, за да може съперникът да играе под напрежение“, сподели новият наставник на "червените".

Рокадите в клуба бяха оповестени, след като миналия четвъртък след домакинското равенство на ЦСКА с Лиепая в Лигата на конференциите на стадион "Българска армия" се породи напрежение, като фенове на отбора нападнаха главния мениджър Стойчо Стоилов. Ден по-рано треньорът Любослав Пенев се оплака, че от клуба изтича вътрешна информация, която пречи на представянето на "армейците".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Иванов, ГЕРБ-СДС: Поканихме Рашков да отговори за миграционния натиск по границата
Александър Иванов, ГЕРБ-СДС: Поканихме Рашков да отговори за миграционния натиск по границата
Хаджигенов: Доказва се тезата, че у нас няма прокурор, който да разследва главния прокурор
Хаджигенов: Доказва се тезата, че у нас няма прокурор, който да разследва главния прокурор