НОВИНИ

Стойчо Младенов: Изиграхме супер мач, всичко е срещу нас

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:46, 20.12.2021
Чете се за: 03:02 мин.
Спорт
стойчо младенов изиграхме супер мач всичко нас
Слушай новината

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов очаквано остана доволен от успеха на неговия тим с 1:0 срещу Лудогорец, който доближи "червените" само на две точки от разградчани в края на зимния полусезон.

Младенов похвали своите футболисти за тактическата дисциплина и за пореден път се оплака от кадровите проблеми в състава.

"Въпреки проблемите, отпадането на няколко играчи, през цялото време откакто станах треньор, постоянно имахме кадрови проблеми. Изиграхме много силно тактически мач, надиграхме противника и взехме три точки. Това е 33-ят мач, който ние играем в последните четири-пет месеца. Изключително голямо натоварване е. Тази агресия, която искахме, постепенно намаляваше", започна Стойчо Младенов.

Специалистът не спести и критиките си към съдийството, сравнявайки сходни ситуации, в които футболисти на ЦСКА са били наказани с жълт картон, докато тези на Лудогорец не са получили нищо.

"Да прибавим и съдийските отсъждания, където на определени моменти се показваше двоен аршин. Срещу Вион имаше две нарушения с влизане отзад не се показва картон, при Матей и Мухар веднага се показва картон. Няма да влизаме чак в такава подробност. По някакъв начин това пречупва инерцията и желанието ни да сме агресивни. Те веднага падаха при леки съприкосновения, подвеждаха съдията. Сега да преценят дали беше в тяхна полза. Накъса се играта и нарушиха красотата. Трудно можеш да завършиш атака, когато се накъсва така. Ние изиграхме един супер мач", коментира Младенов.

64-годишният треньор коментира и разликата между ЦСКА и Лудогорец от две точки, споделяйки, че тя е голямо, тъй като всичко е срещу "червените".

"Две точки разлика са много и малко. Много, защото те имат цялата подкрепа на всички нива, против нас всичко е в ущърб. Мога да цитирам и последния мач. Имаше ситуации, които доказват критерия към ЦСКА. С това мачкане се стига до период на отчаяние, че нищо не можем да направим срещу този отбор. Те не умеят да губят, виждате ли какви скандали почнаха да правят. Пълна подкрепа на всички нива има този отбор", заяви Стойчо Младенов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Станислав Генчев: Нямаме оправдание
Станислав Генчев: Нямаме оправдание
Полицията в Русе на крак заради стадо безпризорни кози
Полицията в Русе на крак заради стадо безпризорни кози