НОВИНИ

Стойчо Младенов с първи думи начело на ЦСКА

стойчо младенов завръща цска
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:07, 26.07.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Стойчо Младенов даде първото си изявление като треньор на ЦСКА чрез официалния си сайт. В своя типичен стил Екзекуторът на Ливърпул се обърна най-вече към феновете.

Рано тази сутрин акционерите на „червените“ обявиха, че Любослав Пенев ще бъде заменен от Стойчо Младенов начело на тима.

Освен това цялото ръководно тяло на ЦСКА беше освободено, в това число изпълнителният директор Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. За изпълнителен директор е назначен Филип Филипов.

"ЦСКА е кауза за цял живот - започна Младенов. - Откакто стъпих не "Българска армия" като млад футболист, до ден днешен се боря за нея. Боря се заедно с милиони фенове. Искам на всички да им стисна ръката. Аз не съм над вас, аз съм един от вас! В продължение на година и половина водихме битката за спасение на ЦСКА. Аз никога няма да забравя вашия плакат на едно вечно дерби, което по традиция спечелихме с 3:0. На него пишеше: "От огъня на вашата омраза, остава само пепелта! Нашата любов е вечна - винаги ще има ЦСКА." И днес сме по-живи от всякога.“

„Нашата цел е само една - да сме №1 в България! Да сме най-добрият български отбор в Европа! Така е било и така трябва да бъде! От името на мен и на моя щаб, който е изпълнен с шампиони от ЦСКА, обещавам, че ще работим денонощно мисията да успее“, сподели още новият треньор на „червените“.

„Без вас - 12-ият играч, няма да успеем. И в миналото съм го правил, правя го и сега - да бъдем единни като юмрук. Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее. Работата е безкрайна. Магистралата, по която сме тръгнали - също. Напред за ЦСКА“, написа още Младенов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Още 4 държави от ЕС започват да получават пари за възстановяване
Още 4 държави от ЕС започват да получават пари за възстановяване
Пожар горя в жилищна сграда в центъра на София
Пожар горя в жилищна сграда в центъра на София