НОВИНИ

Тайгър Уудс е без опасност за живота след зверския инцидент

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:49, 24.02.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Други спортове
тайгър уудс без опасност живота зверския инцидент

Голфърът претърпя тежка катастрофа с личния си автомобил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния, като вследствие на инцидента Уудс е получил тежки наранявания по краката и все още е в операционната, но животът му е вън от опасност.

Уудс е бил сам в автомобила си по време на произшествието, в което не са участвали други превозни средства. Колата Тайгър е излетяла от пътя и се е преобърнала няколко пъти, като спасителните отряди дори са били принудени да режат ламарините на колата, за бъде изведен Уудс.

От болница Harbol-UCLA описват нараняванията му като "сериозни, но не застрашаващи живота". Най-тежки наранявания Уудс е получил по краката си, по които множество счупвания, включително и на единия глезен.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата.

Голфърът се е движел с "по-голяма от нормалната скорост", спускайки се по хълм, известен с висока честота на автомобилни произшествия.

Бившите президенти на САЩ Доналд Тръмп и Барак Обама изразиха своите надежди, че Тайгър ще успее да се възстанови напълно след тежката катастрофа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България ще участва на Световното по е-Баскетбол
България ще участва на Световното по е-Баскетбол
Последната занаятчийска парфюмерия: Семейство в Белград пази половинвековна традиция
Последната занаятчийска парфюмерия: Семейство в Белград пази половинвековна традиция