НОВИНИ

Тайгър Уудс вече е в дома си

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:14, 17.03.2021
Чете се за: 01:04 мин.
Други спортове
тайгър уудс вече дома

Американският голфър сподели, че вече е изписан от болницата и се възстановява у дома, след като беше сериозно ранен в автомобилна катастрофа в Лос Анджелис на 23 февруари, съобщи Би Би Си.

Уудс използва социалните мрежи, за да изкаже благодарности на болничния персонал, който се е грижил за него след тежкия инцидент.

„Щастлив да съобщя, че се завърнах у дома и продължавам възстановяването си, -написа Уудс. - Толкова съм благодарен за проявените грижа и подкрепа, както и за вдъхнатия кураж, които получих през последните няколко седмици. Благодаря на невероятните хирурзи, лекари, медицински сестри и персонал в медицинските центрове Harbor-UCLA и Cedars-Sinai. Всички вие положихте страхотни грижи за мен и не мога да ви благодаря достатъчно. Ще се възстановявам в дома си и ще работя, за да ставам по-силен с всеки изминал ден“.

Легендата на голфа получи сериозни наранявания, когато колата му излетя извън пътя и се обърна няколко пъти по време на инцидента миналия месец.

45-годишният Уудс по-късно се подложи на операция, продължила няколко часа, заради фрактурите на двата крака и глезена си.

Сериозните наранявания поставят под въпрос кога и дали изобщо ще видим отново носителя на 82 голф титли да се състезава.

Разследващите в Лос Анджелис разкриха, че срещу Уудс няма да бъдат повдигнати обвинения в непредпазливо шофиране заради случилото се, определяйки го като „чист инцидент“ и добавяйки, че няма доказателства за неизправност.

Катастрофата преди месец написа поредната драматична глава в кариерата на Тайгър, който през последните 10 години се забърка не в един или два скандала.

През 2009 голфърът излезе от форма след секс скандал, който по-късно доведе и до развода с негова бивша съпруга, шведката Елин Нордегрен.

През май 2017 пък Уудс бе арестуван близо до дома си във Флорида заради това, че беше заспал зад волана на автомобила си по време на задръстване. Голфърът тогава призна, че е взел предписани лекарства и пое изцяло вината.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сърбия затяга COVID мерките до 21 март
Сърбия затяга COVID мерките до 21 март
Двама младежи отиват на съд за грабеж и убийство
Двама младежи отиват на съд за грабеж и убийство