НОВИНИ

Тотнъм надви трудно Евертън

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:06, 07.07.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Европейски футбол

Отборът на Тотнъм победи Евертън с 1:0 у дома в последен мач от 33-ия кръг на Висшата лига.

“Карамелите” се намираха в добра форма преди гостуването си на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, като бяха записали две победи и равенство след подновяването на сезона, докато тимът на Жозе Моуриньо се нуждаеше от задължителен успех, за да запази шансове за участие в евротурнирите през следващия сезон.

Срещата не предложи много качествени моменти за зрителите, като единственият гол падна в 23-та минута, когато Майкъл Кийн си отбеляза автогол след като изстрел на Джовани Ло Селсо рикошира в крака на бранителя. Най-запомнящия се епизод от мача бе спречкването между капитана на Тотнъм Юго Лорис и неговият съотборник Хюн Мин Сон. Недоволен от действията на корееца в защита, Лорис потърси обяснение от Сон, като като двамата трябваше да бъдат разтървани от други играчи на лондончани.

След почивката тимът на Карло Анчелоти не намери сили за обрат и записа първото си поражение след рестарта на Висшата лига.С успеха Тотнъм се изкачи до осмо място в класирането с 48 точки, докато Евертън заема 11-та позиция с четири точки по-малко.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тити Папазов във фейсбук: Заразен съм с COVID-19
Тити Папазов във фейсбук: Заразен съм с COVID-19
Плувецът Антъни Иванов: Добре съм, COVID-19 не е толкова страшен
Плувецът Антъни Иванов: Добре съм, COVID-19 не е толкова страшен