НОВИНИ

В Лудогорец са въодушевени от идването на Тодор Неделев

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:43, 28.02.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
лудогорец въодушевени идването тодор неделев
Снимка: ПФК Лудогорец
Слушай новината

Българският шампион Лудогорец обяви преди броени минути привличането на българския национал Тодор Неделев от Ботев Пловдив, а този трансферен удар логично предизвика и коментари на редица от важните хора в Разград.

Изпълнителният директор на "орлите" Козмин Моци и старши треньорът Анте Шимунджа побързаха да изразят задоволството си от пристигането на Неделев, и разкриха, че и в миналото полузащитникът отново е бил близо до преминаване на "Хювефарма Арена".

"Според мен направихме трансфер на един от най-добрите български футболисти в момента. Очаквам Неделев да ни помогне отново да станем шампиони", заяви Моци.

"Тодор Неделев е страхотен и опитен играч. Това е колективно решение, не зависи само от един човек. Имаме една цел. Няколко пъти през годините Неделев е бил близо до нашия клуб. Надявам се той да ни даде достатъчно качества", коментира Анте Шимунджа.

Доволни от трансфера на Тодор Неделев останаха и неговите съотборници в националния отбор Кирил Десподов и Антон Недялков, според които вече бившият капитан на Ботев Пловдив ще вдигне класата в Лудогорец.

"Ако всичко е наред, аз ще съм сред най-щастливите футболисти, защото знам какъв футболист е Тошко и знам, че той ще вдигне нивото ни. Надявам се всичко да е наред и той да влезе в отбора", сподели Антон Недялков.

"Аз съм много щастлив, че ще играя с Тодор Неделев. Ще вдигне много класата на отбора", коментира Десподов.

Официалното представяне на Тодор Неделев като играч на Лудогорец ще се проведе този четвъртък (2 март) по време на специална пресконференция на "Хювефарма Арена".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ограничения на TikTok у нас засега не се предвиждат
Ограничения на TikTok у нас засега не се предвиждат
Взимаме все повече бързи кредити
Взимаме все повече бързи кредити