НОВИНИ

Загорчич: Вкарахме много хубави голове

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:16, 11.05.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
загорчич вкарахме хубави голове

Треньорът на Славия Златомир Загорчич обяви, че е останал много доволен от победата на неговия отбор с 3:0 срещу Етър в среща, която може да се окаже ключова в битката за оцеляване.

Сърбинът сподели, че след почивката неговите футболисти са контролирали и мача и за негова радост са успели да отбележат много хубави попадения.

"Доволен съм. Момчетата днес изиграха много добър тактически мач. Много концентрирани и дисциплинирани. Имаше доста промени в състава на Етър, не ги познавам футболистите, които играха. Първото полувреме изчакахме да видим слабите страни в отбора на домакините. Те се опитваха с директен футбол, дълги подавания. Второто полувреме се разбрахме да контролираме нещата. Много хубави голове, днес момчетата направиха много хубав мач."

Загорчич изрази надежда, че и в следващите си мачове Славия ще продължи да се представя по този начин и в края това ще доведе до оставянето на "белите" в Първа Лига.

"Познавам Ертан Томбак. За съжаление, той имаше контузия, която му пречеше да играе. Знам неговите възможности, добър футболист. Заслужава да е титуляр. Индивидуално не искам да коментирам. Мен ме интересува колективът в тима, ако това нещо го направим, ще е много по-лесно на терена.

Дано продължаваме по този начин да играем мачовете. Да няма контузии на футболистите и съм убеден, че ще успеем да се спасим".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Георгиев остана извън състава на Русия за Световното
Александър Георгиев остана извън състава на Русия за Световното
Нинова честити Деня на Светите братя Кирил и Методий, показа своя ученическа снимка
Нинова честити Деня на Светите братя Кирил и Методий, показа своя ученическа снимка