НОВИНИ

Стела Енева в подкрепа на „Българската Коледа”

И когато съберете семейството си тази вечер, помислете за болните деца на „Българската Коледа”. Макар и да отделите малко – всеки жест има значение. И запомнете – на болните деца помагате вие с вашите дарения. Днес застъпник на кампанията е една световна шампионка, която знае какво означава да получиш подкрепа в най-важния момент. Стела Енева е медалистка от Олимпиадата за хора с увреждания в Пекин.

стела енева подкрепа българската коледа
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
11:52, 24.12.2009
Чете се за: 00:24 мин.
Българската Коледа
И когато съберете семейството си тази вечер, помислете за болните деца на „Българската Коледа”. Макар и да отделите малко – всеки жест има значение. И запомнете – на болните деца помагате вие с вашите дарения.

Днес застъпник на кампанията е една световна шампионка, която знае какво означава да получиш подкрепа в най-важния момент. Стела Енева е медалистка от Олимпиадата за хора с увреждания в Пекин.

Стела Енева, световен шампион по лека атлетика за хора с увреждания: „За мен „Българската Коледа” е една добра кауза, която е добре замислена от българския народ и под патронажа на президента Георги Първанов и мисля, че българският народ не обича да гледа страданието, болките, неволите...”

Вижте видеоматериала.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как турлаците празнуват Бъдни вечер
Как турлаците празнуват Бъдни вечер
Премиера на новия клип на Миро
Премиера на новия клип на Миро