НОВИНИ

Подготовка за големия концерт

Трескава, усилена подготовка кипи в Народния театър. Утре там по традиция ще се състои благотворителен спектакъл, с който ще приключи шестата поред кампания "Българската Коледа". Тя се провежда по инициатива и под патронажа на президента Георги Първанов и г-жа Зорка Първанова. Концертът ще бъде осъществен и излъчван на живо от Българската национална телевизия.

bnt avatar logo
от Деси Маркова
19:54, 24.12.2008
Чете се за: 00:40 мин.
Българската Коледа
подготовка големия концерт
Снимка:

Трескава, усилена подготовка кипи в Народния театър. Утре там по традиция ще се състои благотворителен спектакъл, с който ще приключи шестата поред кампания "Българската Коледа". Тя се провежда по инициатива и под патронажа на президента Георги Първанов и г-жа Зорка Първанова. Концертът ще бъде осъществен и излъчван на живо от Българската национална телевизия.

Последни приготовления по бялата сцена.Този път, понеже снегът отвън е оскъден, декорите ще ни напомнят за снежната Коледа, в която пристига белобрадия старец с куп подаръци. Правят се последните звезди, поставят се прожекторите, нагласяват се камерите, опъват се кабелите и се пробва ефектното осветление. Защото утре всичко трябва да е наред. За децата на "Българската Коледа" ще пеят едни от най-големите звезди в България.

Сред тях са Лили Иванова, Веселин Маринов, БТР с Данчо Караджов, Миро, ансамбъл Чинарии още и още. През цялата вечер на сцената ще се вихрят неповторимите от Акага. Ще има и изненади - едно от децата на Коледата ще пее заедно с водещия Андрей Захариев. Денят на концерта е утре, началото точно в 8 вечерта. А вашата единствена задача е да се разположите пред екраните на БНТ1 -да гледате и да гласувате, защото това е "Българската Коледа" -ще подарите надежда на дете в беда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Коледно пазаруване по време на криза
Коледно пазаруване по време на криза
По света и у нас помогна на блокирани пътници
"По света и у нас" помогна на блокирани пътници