НОВИНИ

"Да оставим следи" - Левон Хампарцумян

След минути ще настъпи кулминацията на кампанията "Да оставим следи" на сдружение "Кауза" - благотворителна изложба, средствата от която ще бъдат дарени за модерно оборудване на детски отделения в различни болници в страната.

bnt avatar logo
от БНТ
18:22, 10.11.2014
Чете се за: 00:43 мин.
У нас
След минути ще настъпи кулминацията на кампанията "Да оставим следи" на сдружение "Кауза" - благотворителна изложба, средствата от която ще бъдат дарени за модерно оборудване на детски отделения в различни болници в страната. Различното в тази кампания е, че тя ни представя публични личности в неочаквани роли - запечатани в артфотографиите на Велислава Ножарова. Патрон на каузата е Христо Мутафчиев. А кампанията подкрепя и Лили Иванова, която тази вечер ще изнесе малък концерт за гостите на търга. Запазената марка на кампанията е превъплъщението - познати лица влизат в неочаквани роли. Тази година в каузата се влючи и банкерът Левон Хампарцумян. Той не скри, че да влезе в образа на Линкълн е било истинско предизвикателство.
Левон Хампарцумян: "Разбира се, самото участие има елемент на провокация и той е търсен и съзнателно съм се съгласил на това да участвам в благотворителни каузи, които посочват пътя някои неща да се решат. Такива кампании са важни, защото показват съпричастност, показват, че не сме забравили да бъдем хора преди всичко и да бъдем части от едно общество, което солидарността и съпричастността и добрия пример имат значение."
Пътят на артснимките в подкрепа на каузата „Да оставим следи" ще достигне до благотворителния търг тази вечер от 19 часа. Със събраните средства ще бъде закупено медицинско оборудване за недоносени новородени деца и болни деца с диабет.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Музеят за соц. изкуство показа малко познати документи от борбата за промяна
Музеят за соц. изкуство показа малко познати документи от борбата за промяна
10 банки ще изплащат гарантираните влогове в КТБ (ОБОБЩЕНИЕ)
10 банки ще изплащат гарантираните влогове в КТБ (ОБОБЩЕНИЕ)