НОВИНИ

Българската Коледа в пловдивската болница

Кампанията "Българската Коледа" набира средства за осми път.  През педиатричното отделение на пловдивската болница "Свети Георги", което е най-голямото в Южна България, годишно минават над 20 000 деца, като близо една трета от тях остават за лечение там.

българската коледа пловдивската болница
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
08:55, 30.11.2010
Чете се за: 00:25 мин.
Българската Коледа
Кампанията "Българската Коледа" набира средства за осми път. През педиатричното отделение на пловдивската болница "Свети Георги", което е най-голямото в Южна България, годишно минават над 20 000 деца, като близо една трета от тях остават за лечение там.

Доц. Мирослава Бошева, ръководител на клиниката, и доц. Иван Иванов благодариха на всички зрители за подкрепата през всичките 6 години, в които те са подпомагали инициативата "Българската Коледа". Благодарение на нея, на лекарите е дадена възможност да си вършат работата по-добре и да помагат повече на малките си пациенти.

Те обясниха, че от инициативата отделението е получило основен ремонт, апарат за обдишване на деца, кувьоз, помогнато е на деца с проблеми в очите и неврологични проблеми.

Подробности можете да видите във видеофайла.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Освободиха заложниците в САЩ, похитителят се е прострелял в главата
Освободиха заложниците в САЩ, похитителят се е прострелял в главата
Пуджи Бел и неговата Америка
Пуджи Бел и неговата Америка