НОВИНИ

Бисер Миланов влиза в затвора за 3 години

Бисер Миланов е осъден окончателно за закана за убийство, отправена към момиче по време на антиправителствените протести през лятото на 2013 година. Софийската районна прокуратура е разпоредила Миланов, който в момента е в ареста по друго обвинение, да бъде отведен в затвора Белене, за да започне да си изтърпява наказанието, при първоначален строг режим. Миланов, който има още седем присъди за различни престъпления, беше кандидат за президент на изборите през октомври миналата година.

бисер миланов влиза затвора години
bnt avatar logo
от БНТ
17:12, 09.02.2017
Чете се за: 00:20 мин.
У нас

Бисер Миланов, по прякор Петното, е осъден по внесен от Софийска районна прокуратура обвинителен акт за това, че на 07.06.2013 г., около 18.00 часа, в гр. София, на територията на палатков лагер, разположен между сградата на Народното събрание и градинката на СУ „Св. Климент Охридски“, се е заканил на Боряна Г. с убийство с думите: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата“ и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

Описаното деяние представлява извършено престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 НК.

На Миланов е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от три години, което следва да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Кой си пропуска Оскара
ДРУГИТЕ НОВИНИ: Кой си пропуска Оскара
Инициатива в социалните мрежи в подкрепа на кино Влайкова
Инициатива в социалните мрежи в подкрепа на кино "Влайкова"