НОВИНИ

Ивет Лалова подкрепи "Българската Коледа"

Днес ви представяме още един застъпник в кампанията "Българската Коледа". Ивет Лалова традиционно участва в благотворителната акция, която тази година има своето десето издание.

ивет лалова подкрепи българската коледа
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
19:40, 06.12.2012
Чете се за: 00:47 мин.
Българската Коледа
Днес ви представяме още един застъпник в кампанията "Българската Коледа". Ивет Лалова традиционно участва в благотворителната акция, която тази година има своето десето издание. Тя е най-бързата бяла жена на света. Тя остава и най-добрата атлетка в България, въпреки тежката травма, която преживя. Ивет Лалова е име, познато не само с изявите си на пистата, защото участва в множество благотворителни кампании и никога не отказва да помогне на нуждаещите си.

Ивет Лалова:
- Знам, че Българската Коледа не е само по празниците. Това, което ми харесва, е, че там има една прозрачност. Това вдъхва повече доверие в хората. Ако знаеш всеки един лев от джоба си къде е отишъл, защото времето сега е трудно, говори се за криза, всеки знае как си прави бюджета вкъщи. Но когато аз отделя едни средства, наистина ми е много приятно да зная къде отиват и още по-приятно е да зная, че е закупена такава и такава техника и са спасени животи. За децата ние сме нещо позитивно и хубаво. Затова, когато участвам в такива кампании, аз се опитвам да взема максимума от себе си и да взема максимума от енергията на децата, от това, което те ми дават. Защото колкото и да им дам аз, те ми дават много повече. Децата и тяхното отношение към малките неща в живота ни карат да си спомняме откъде сме тръгнали и наистина да помогнем.

Телефоните и сметките на кампанията са отворени и очакват своите дарители.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Незрящи деца искат електронни учебници
Незрящи деца искат електронни учебници
Уникални кадри на Земята от Космоса
Уникални кадри на Земята от Космоса