НОВИНИ

Актуална пътна обстановка в страната към 20 часа

Остава тежка обстановката в Североизточна България и област Бургас. Затворени за движение за всички превозни средства, остават пътищата за Варна, Добрич, Търговище, Силистра, Бургас и Русе. Има силен снеговалеж, ураганен вятър и навявания. В Северозападна България обстановката е спокойна, за момента.

bnt avatar logo
от БНТ
20:00, 06.01.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Приложението на Агенция Пътна инфраструктура има затруднения. Причината е, че много хора се опитват чрез него да разберат повече за актуалната обстановка. Сайтът на агенцията работи без проблеми.

Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка: "Забраните за областите, в които казах, а именно източните части на Шумен и Русе, изцяло забраната за Шумен, Търговище и Разград, Силистра, Добрич и Бургас остават за цялата нощ, така че най-рано утре сутринта в светлите часове, там където имаме подобрение ще има частично отваряне пътища по основните направления. Затваряме изцяло ГКПП Лесово, няма да могат да преминават тежкотоварни автомобили през него. От друга страна имаме изцяло затворени пунктове в Македония, така че насочваме движението съответно през Гърция, Сърбия и Румъния."
Бойко Рановски, Пътна полиция: "Оказваме пълно съдействие на колегите от АПИ и от почистващите фирми, там където има струпване на тежкотоварни автомобили осигуряваме пропускане на етапи и там където се налага със съпровод на полицейски коли."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хората от влака Бургас-София продължават да чакат на гарата в Сливен
Хората от влака Бургас-София продължават да чакат на гарата в Сливен
Зимната обстановка в Русе и региона
Зимната обстановка в Русе и региона