"Булгартрансгаз" поднови набирането на оферти за строителството на Турски поток

"Булгартрансгаз" възобновява процедурата за избор на изпълнител за доставка на необходимите материали и оборудване, инвестиционно проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на разширението на газопреносната инфраструктура, съобщиха от компанията.

от БГНЕС
14:34, 28.02.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
булгартрансгаз поднови набирането оферти строителството турски поток

В съобщение „Булгартрансгаз“ ЕАД уведомява потенциалните участници в откритата процедура „Доставка на необходимите материали и оборудване, инвестиционно проектиране - фаза работен проект, изграждане и въвеждане в експлоатация на обект: „Разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз” ЕАД паралелно на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбската граница”, етап: „Линейна част“, че възобновява процедурата и удължава срока за подаване на оферти.

Оферти за участие могат да се подават до 17 ч на 6 март. Отварянето на офертите ще стане на 7 март в 13 ч.

Процедурата беше спряна поради подадена жалба и постъпило във връзка с нея искане за налагане на временна мярка „спиране на процедурата“. С Определение № 245 от 21.02.2019 г. на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ жалбата се оставя без разглеждане, прекратява се образуваното производство и искането за спиране на процедурата е оставено без разглеждане. Определението на КЗК не е обжалвано и съответно същото е влязло в сила.


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Движението на камиони се забранява по магистралите за 4 часа утре
Движението на камиони се забранява по магистралите за 4 часа утре
МВР и прокуратурата обсъдиха общи действия срещу ТЕЛК измамите в Силистра
МВР и прокуратурата обсъдиха общи действия срещу ТЕЛК измамите в Силистра