НОВИНИ

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп в специално интервю по БНТ1

Интервюто с Юрген Клоп ще бъде излъчено в „Спортна треска“ в неделя. Гост на предаването тази седмица ще бъде президентът на ПФК „Славия“ и член на ИК на БФС Венцеслав Стефанов. Зрителите ще видят интервю с треньора на белите Александър Тарханов, а водещите Цвети Абрашева и Камен Алипиев ще представят алпиниста Боян Петров, който се отправя към покоряване на поредните осемхилядници.

мениджърът ливърпул юрген клоп специално интервю бнт1
bnt avatar logo
от БНТ
14:03, 12.03.2016
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

В „Спортна треска“ тази седмица БНТ ще излъчи и ексклузивно интервю на мениджъра на европейски гранд „Ливърпул“ - Юрген Клоп. Той ще говори часове след победата на неговия отбор срещу „Манчестър Юнайтед“в срещата от „Лига Европа“.

В „Спортна треска“ тази седмица гост ще бъде президентът на ПФК „Славия“ и член на ИК на БФС Венцеслав Стефанов, който ще коментира футболната среща между отборите на „Лудогорец“ и „Славия“, играна в събота (12.03) , както и създаването на висша лига в родния футбол. Зрителите ще видят интервю с треньора на белите Александър Тарханов, а пряко от стадион „Г.Аспарухов“, минути след края на мача „Левски“- „Пирин“, ще се включи Гошо Гинчев.

Водещите на „Спортна треска“ Цвети Абрашева и Камен Алипиев ще представят алпиниста Боян Петров, който се отправя към покоряване на поредните осемхилядници – Анапурна (8091 м) и Макалу (8481). Петров вече е изкачил 5 от върховете с височина над 8 км., а проектът му "Българин на 14х8000" предвижда да преодолее всичките четиринадесет.

Гледайте предаването „Спортна треска“ в неделя (13 март) от 17:20 часа по БНТ1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Плевнелиев ще сезира Конституционния съд за въведените глоби за къмпингуване
Плевнелиев ще сезира Конституционния съд за въведените глоби за къмпингуване
Лондон пуска коли без шофьори през 2020 г.
Лондон пуска коли без шофьори през 2020 г.